DU HJÆLPER VERDEN

Når du køber brugt, gør du en KÆMPE forskel for miljøet.
Hos Børneloppen er vi stolte!
Sammen har vi sparet verden for:

liter vand

Det er vand nok til

toiletskyl

kg CO2

Det er samme udledning som

km i bil

Verdensmål

Børneloppen Aalborg

Indehavere Melissa og Kasper byder dig hjertelig velkommen til Børneloppen Aalborg. Her kan du gøre et kup på børnetøj og legetøj, og butikken er kendt for at have et kæmpe udvalg af brugte barnevogne. Du finder os ved Bauhaus - kig forbi! 

Kontakt

93939999

Stenbukken 8 9200 Aalborg SV

CVR: 40663789

Åbningstider

Mandag - Fredag 10-18
Lørdag - Søndag 10-17

Åbent for standlejere 09-10 hver dag.

Åbent i helligdagene.

Find vej

Bus nr. 1 kører næsten lige til døren - stå af på Hobrovej ved HTH køkkener. Bus nr. 16 og S2 kører næsten lige til døren - stå af ved endestationen i City Syd.

Børneloppen ligger en halv times gang fra Skalborg St., hvor både InterCity og InterCityLyn stopper.

Du finder Børneloppen Aalborg ved Bauhaus på Stenbukken 8, 9200 Aalborg SV. Masser af gratis parkering lige ved døren.

Genbrugsbutik i Aalborg


Kom og besøg Børneloppen på Stenbukken 8 i Aalborg SV og vores 230 stande. Hos os kan du sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra tøj og legetøj til barnevogne. Du kan nemt finde vores store genbrugsbutik med børnetøj og udstyr i Aalborg. Vores butik ligger lige ved siden af Bauhaus. Der kører flere busser næsten lige til døren - og kommer du i bil har vi også masser af gratis parkeringspladser lige foran butikken.

 

Kender du Børneloppen Aalborg?


"Hej! Vi hedder Kasper og Melissa - sammen med vores søn Villads på 5 år. Derudover tæller børneflokken også 2 bonusbørn - Kaspers drenge, Jonas på 10 år og Mathias på 21 år. Vores butik er den største loppebutik med børneting i Nordjylland med knap 700 kvm og over 230 stande. Desuden har vi et stort legerum med plads til amning, tumlelege og mødregrupper.

Vi brænder for genbrug - og det kan vi tydelig mærke, at det gør nordjyderne også."

 

Indendørs loppemarked i Aalborg


Hos Børneloppen i Aalborg er vi stolte af at kunne invitere dig inden for i et kæmpe indendørs loppemarked. Her kan du i ro og mag købe og sælge brugt legetøj, børnetøj og babyudstyr - uden at tjekke vejrudsigten. Udendørs markeder kan være rigtig hyggelige i solskin og sommervarme - men på et indendørs loppemarked er du altid sikret en tørskoet shoppetur. 

Vi har også en hyggeligt legerum, hvor børnene kan boltre sig, imens du shopper eller ordner din stand.

 

Brugt børnetøj i Aalborg


Hos Børneloppen i Aalborg finder du hele 700 kvm med 230 spændende stande. Vi har et stort udvalg af brugt børnetøj, legetøj, babyudstyr og meget mere. Du finder både udstyr til store og små - drenge og piger. Vi oplever desuden, at mange ting er næsten som nyt, fordi de små vokser så hurtigt. Det betyder, at du kan gøre et rigtig godt køb af lækre og populære ting til dit barn. Og så er genbrugskøbet ikke kun godt for din pengepung - men også for miljøet.

Husk, at du hos Børneloppen i Aalborg også nemt kan åbne din egen stand og sælge ud af at det brugte børnetøj og legetøj, som de små er vokset fra hjemme hos dig. Det er hurtigt og nemt at booke en stand på vores hjemmeside. Vælg periode og placering - og så er du i gang. Du vælger selv dine priser og sætter varerne på hylderne. Herefter klarer vi resten med at betjene kunderne og sælge varerne. Når dine varer er solgt, får du udbetalt fortjenesten. Du kan hele tiden følge dit salg på Mit Børneloppen.

 

Brugt legetøj i Aalborg


Det er ikke kun brugt baby- og børnetøj, der går som varmt brød i Børneloppen Aalborg. Du kan også købe eller sælge masser af legetøj. Vi ser flere stolte børn, som sælger ud af det legetøj, de ikke længere bruger - og så må pengene bruges på at købe nyt fra de mange spændende stande. Det er ofte væsentligt billigere end hele tiden at købe nyt. Det er også en god måde at få ryddet ud i skuffer og skabe på børneværelset, hvorefter legetøjet får nyt liv i en ny familien. Samtidig har du rig mulighed for at tale med dit barn om fordelene ved genbrug. Det kan man ikke lære om for tidligt.