DU HJÆLPER VERDEN

Når du køber brugt, gør du en KÆMPE forskel for miljøet.
Hos Børneloppen er vi stolte!
Sammen har vi sparet verden for:

liter vand

Det er vand nok til

toiletskyl

kg CO2

Det er samme udledning som

km i bil

Verdensmål

Børneloppen Helsingør

Børneloppen Helsingør ejes af Lea, Louise og Jossan. Butikken har et kæmpe udvalg af børnetøj og legetøj - og der er typisk rigtig mange brugte barnevogne og autostole. Butikkens legerum er klar til at byde familiens mindste velkommen! 

Kontakt

93938888

Rønnebær Alle 110D 3000 Helsingør
Du finder Børneloppen Helsingør lige ved siden af Cinema Center

CVR: 42237965

Åbningstider

Mandag - Fredag 10-19
Lørdag - Søndag 10-17

Åbent for standlejere 09-10 hver dag.

Åbent i helligdagene.

Genbrugsbutik i Helsingør


Kom og besøg Børneloppen Helsingør, som ligger lige ved siden af Cinema Center. Vi er en genbrugsbutik med en masse fede og lækre varer til børn, fordelt på 241 stande. Hos Børneloppen i Helsingør har vi et kæmpe udvalg af babytøj, børnetøj, legetøj, autostole, barnevogne og meget andet udstyr til børn.

 

Kender du Børneloppen i Helsingør?


Børneloppen Helsingør er ejet af os, Lea, Louise og Jossan. Vi åbnede Børneloppen i Helsingør i 2021, hvor passionen for Børneloppens koncept og den miljøbevidste tanke skabte vores trekløver. Vi elsker at være med til at gøre en forskel - både for miljøet og for den enkelte kunde.

Udover at vi altid har et stort udvalg af varer, er butikkens legerum altid klar til at byde de mindste velkommen. Både vi og vores kollegaer, står altid klar til at hjælpe dig. Så er du standlejer med spørgsmål, eller er du på jagt efter dit næste loppefund, så vil vi altid gerne hjælpe dig. Vi glæder os til at byde dig indenfor i butikken.

 

Indendørs loppemarked i Helsingør


Børneloppen Helsingør er et indendørs loppemarked, hvor du kan købe og sælge brugte børneting. Hos os finder du både et stort udvalg af babytøj, børnetøj, legetøj, barnevogne, autostole, graviditetstøj og andet udstyr. Butikken har altid mellem 25 og 35 brugte barnevogne. Så der er god mulighed for at gå på udkig efter den næste skønne barnevogn.

Vejret i Danmark er ikke altid til at regne med, men hos os garanterer vi altid tørvejr. Med vores legerum kan du altid shoppe stille og roligt, mens børnene har mulighed for at lege og hygge sig i vores legerum.

 

Brugt børnetøj i Helsingør


Hos Børneloppen Helsingør har vi et stort udvalg af brugt børnetøj til børn i (næsten) alle aldre. Vi har tøj fra størrelse 50-170 og et bredt udvalg af lækre og populære mærker. Mange børn vokser så hurtigt, at de næsten ikke når at bruge alt deres tøj, inden de går op i en større størrelse. Hos os kan du nemt gå på jagt efter den næste størrelse i alle vores stande, der er fyldt op med en masse lækkert tøj.

Hos Børneloppen er det nemt og overskueligt at sælge dit brugte børnetøj. Så har du en masse lækkert tøj i gemmerne? Så er det eneste du skal gøre at booke en stand, lave prismærker til tøjet og hænge det op på din stand. Nemmere bliver det ikke. Uanset om du sælger dit brugte børnetøj, eller køber en masse loppefund, så er det en gevinst for både pengepungen og miljøet.

 

Brugt legetøj i Helsingør


Meget legetøj når næsten ikke at blive brugt, før interessen for noget andet spændende legetøj opstår. I Børneloppen er det nemt at sælge sit brugte legetøj videre, så et andet barn kan få glæde af det. Har du en masse legetøj, der ikke længere bliver brugt? Så kan du altid booke en stand hos os, så det kan blive solgt godt videre.

 Hos Børneloppen i Helsingør har vi en masse fedt, brugt legetøj. Så besøg butikken og gå på jagt efter dit barns næste stykke legetøj.