DU HJÆLPER VERDEN

Når du køber brugt, gør du en KÆMPE forskel for miljøet.
Hos Børneloppen er vi stolte!
Sammen har vi sparet verden for:

liter vand

Det er vand nok til

toiletskyl

kg CO2

Det er samme udledning som

km i bil

Verdensmål

Børneloppen Aarhus

Børneloppen Aarhus ejes af Jacob og Katrine, og butikken har et kæmpe udvalg af børnetøj, legetøj, autostole og barnevogne til billige priser. Vi har et stort legerum til krudtuglerne, og hele familien er selvfølgelig velkommen! 

Kontakt

93933333

Anelystparken 11B 8381 Tilst

CVR: 42878340

Åbningstider

Mandag - Fredag 10-19
Lørdag - Søndag 10-17

Åbent for standlejere 09-10 hver dag.

Åbent i helligdagene.

Genbrugsbutik i Aarhus


Børneloppen i Aarhus er en børne genbrugsbutik. Vi har 270 loppestande fyldt med en masse lækre varer. Vi har et stort udvalg af børnetøj, legetøj, autostole og barnevogne til billige loppepriser. Besøg os i Børneloppen Aarhus på Anelystparken 11B.

 

Kender du Børneloppen i Aarhus?


Børneloppen Aarhus er ejet af os, Jacob og Katrine. Vi valgte for nogle år siden at gå selvstændige sammen, og åbnede vores første Børneloppen butik. Efter nogle år tænkte vi, at det var på tide, at Aarhusianerne også fik en butik, og dét var Børneloppen kæden heldigvis enige i. Vi slog dørene op til butikken i februar 2022 og har siden da budt en masse søde kunder og standlejere velkommen indenfor.

Vi elsker at byde vores kunder og standlejere velkommen i butikken. Store som små. Vi har et stort legerum til krudtuglerne, så de kan hygge sig, mens du enten fylder din stand op med loppeguld eller går på jagt efter et nyt spændende køb.

Kom ned i Børneloppen Aarhus og gå på udkig i vores mange lækre stande. Vi glæder os til se dig.

 

Indendørs loppemarked i Aarhus


Børneloppen Aarhus er et indendørs loppemarked, hvor du kan købe og sælge brugte børneting. Her finder du et kæmpe udvalg af blandt andet babytøj, børnetøj, legetøj, barnevogne og autostole. Vi byder hele familien velkommen i butikken, hvor der er mulighed for at finde en masse lækre loppefund, samtidig med, at børnene kan lege og hygge sig i legerummet. Hvis tørsten skulle melde sig, mens jagten går ind på at finde det fedeste loppefund, er der mulighed for at købe både koldt og varmt at drikke i butikken.

 

Brugt børnetøj i Aarhus


Hos Børneloppen Aarhus finder du et kæmpe udvalg af brugt børnetøj i størrelserne 50-170. Vi har et bredt udvalg af lækre og populære mærker. Noget af børnetøjet har kun være brugt enkelte gange, eller er slet ikke er nået at blive brugt, og kan derfor sagtens blive solgt videre til en ny familie. Så når du handler børnetøj i Børneloppen Aarhus, er du med til at give en anden families børnetøj nyt liv, passe på miljøet og pengepungen.

Har du en masse børnetøj derhjemme, der fylder eller ikke længere kan bruges, fordi dit barn er vokset ud af det? Så kan du nemt sælge det hos os i Børneloppen Aarhus. Alt du skal gøre er at booke en stand og hænge alle dine lækre vare op i standen. Derefter kan dit brugte børnetøj nemt blive solgt videre til en ny heldig familie.

 

Brugt legetøj i Aarhus


Har dit barn også en masse legetøj, de ikke længere bruger? Så kan du hos Børneloppen nemt sælge dit brugte legetøj videre, så et andet barn kan få glæde af det. Er du i stedet på udkig efter at finde det næste fede legetøj, der bliver et kæmpe hit derhjemme? Så har vi en masse stande fyldt med det fedeste legetøj til billige loppepriser.