DU HJÆLPER VERDEN

Når du køber brugt, gør du en KÆMPE forskel for miljøet.
Hos Børneloppen er vi stolte!
Sammen har vi sparet verden for:

liter vand

Det er vand nok til

toiletskyl

kg CO2

Det er samme udledning som

km i bil

Verdensmål

Børneloppen Næstved

Børneloppen Næstved er den nyeste Børneloppen i Danmark - du skal besøge denne butik! Du finder os ved siden af Bauhaus og McDonald´s, og vi har et kæmpe udvalg af genbrugsguld til børnefamilier. Indehaveren Trine vil byde dig varmt velkommen! 

Kontakt

93934444

Messebuen 1A 4700 Næstved
Du finder Børneloppen Næstved lige ved siden af Bauhaus

CVR: 43411179

Åbningstider

Mandag - Fredag 10-18
Lørdag - Søndag 10-16

Åbent for standlejere 09-10 hver dag.

Åbent 10-16 i helligdagene

Genbrugsbutik i Næstved


Børneloppen Næstved er en genbrugsbutik med en masse lækkert genbrugsguld til børnefamilier. Alle vores søde standlejere har hver deres stand, hvor de sælger ud af deres ting til børneværelset og andet udstyr til børnene. Alle de ting du køber i butikken, bliver derfor solgt af forskellige børnefamilier i Næstved. 

Hos os finder du en masse lækkert mærketøj og populært legetøj til billige priser. Ved at handle ting til dit barn og børneværelset hos os, er du med til at spare miljøet for både CO2 og vand – og så kan du samtidig spare en masse penge, på alle de fine varer. Vi synes selv, at det er ret fantastisk.

 

Kender du Børneloppen i Næstved?


Børneloppen Næstved er ejet af mig, Trine. Mine kollegaer og jeg synes det er fantastisk at byde alle vores kunder velkommen i butikken, nye som tidligere. Du finder os på Messebuen 1A, lige ved siden af Bauhaus og McDonald’s. Vi har hele 240 stande, der bugner med baby- og børnetøj, legetøj, barnevogne, autostole og meget andet udstyr. Både jeg og mine søde kollegaer, glæder os til at byde dig velkommen i Børneloppen Næstved.

 

Indendørs loppemarked i Næstved


Børneloppen Næstved er et indendørs loppemarked, hvor det er nemt og overskueligt for dig at sælge dine brugte børneting. Samtidig har vi en masse fyldte stande med lækre ting, hvor man kan finde en masse gode fund til billige penge. Du kan både finde tøj til børn i størrelsen 50-170, legetøj, barnevogne, autostole, amme- og graviditetstøj, overtøj, sko og en masse andet udstyr til børn. Hos Børneloppen Næstved, behøver du slet ikke at tænke på, om det er shoppe vejr. Vi garanterer at du hos os altid kan finde de skønneste loppefund i tørvejr.

 

Brugt børnetøj i Næstved


Hos Børneloppen Næstved har vi altid stande, der er fyldt op med lækkert brugt børnetøj, både til de store og de små. Med så mange fyldte stande, er der rig mulighed for at finde noget til enhver smag. Er du på udkig efter populære mærkevare? Så bugner butikken også af dem.

Har du for meget børnetøj liggende i skabe og skuffer? Eller har du noget du ikke længere bruger? Så kan du hos os nemt sælge det videre, til en ny ejer, der helt sikkert bliver glad for det. Alt du skal gøre, er at booke en stand, og finde alt dit loppeguld frem. Hernæst skal du kun lave prismærker inde på vores hjemmeside til dine varer, komme ned i butikken og hænge dit tøj op i din stand. Så klarer vi resten for salget for dig. Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

 

Brugt legetøj i Næstved


Udover at vi har en masse børnetøj i butikken, har vi også et stort udvalg af brugt legetøj. Så er du på udkig efter legetøj, så kan du helt sikkert finde en masse fede og sjove ting hos os. Mange børnefamilier har så meget legetøj, og inden de ser sig om, er børnenes interesse skiftet til noget andet fedt legetøj. Derfor er der altid en masse spændende legetøj i butikken, som familier sælger, så andre børn kan få glæde af det.

Har du måske legetøj, som ikke længere bliver brugt, og bare ligger og fylder på børneværelset? Eller måske er loftet proppet med en masse legetøj, et andet barn ville elske at lege med? så kan du nemt sælge det videre til en ny familie ved at booke en stand hos os.