DU HJÆLPER VERDEN

Når du køber brugt, gør du en KÆMPE forskel for miljøet.
Hos Børneloppen er vi stolte!
Sammen har vi sparet verden for:

liter vand

Det er vand nok til

toiletskyl

kg CO2

Det er samme udledning som

km i bil

Verdensmål

Børneloppen Holbæk

Kom og hils på de nye ejere af Børneloppen Holbæk - nemlig søstrene Amanda og Sandra. De bor begge i Holbæk, og elsker at byde hele familien velkommen!

Kontakt

93936666

Slotsvolden 7, st. 4300 Holbæk

CVR: 40644644

Åbningstider

Mandag - Fredag 10-18
Lørdag - Søndag 10-16

Åbent for standlejere 09-10 hver dag.

Åbent i helligdagene.

Find vej

Holbæk station og busterminal er kun 450 m væk. Hvis du går til venstre ved McDoanld’s. Butikken ligger i Slotscenteret (samme bygning som Kvickly)

Holbæk station og busterminal er kun 450 m væk. Hvis du går til venstre ved McDoanld’s. Butikken ligger i Slotscenteret (samme bygning som Kvickly)

Sidevej til Valdemar Sejrsvej, drej op mod Slotscenteret, lige ved McDonald’s og Cirkle K. (Samme bygning som Kvickly)

Genbrugsbutik i Holbæk

Kom og besøg Børneloppen på Slotsvolden 7 i Holbæk! Vi har hele 238 stande, som du kan gør på opdagelse i. Her kan du købe masser af lækre, brugte børneting. På standene finder du alt lige fra tøj og legetøj til autostole og klapvogne. Vil du også spare penge på børnetøj og legetøj? Så kig forbi Børneloppen Holbæk.

Det er rigtig nemt at findes vores genbrugsbutik med børneting i Holbæk. Vores butik ligger nemlig i Slotscentret i samme bygning som Kvickly. Du kan også nemt tage bus eller tog til Børneloppen Holbæk. Vi bor kun 450 meter fra Holbæk St.

 

Kender du Børneloppen Holbæk?

Børneloppen ejes af søstrene Amanda og Sandra, som begge er nye indehavere af Børneloppen Holbæk. Amanda har sin daglige gang i butikken, mens Sandra arbejder i den offentlige sektor og hjælper til i weekenderne. Hvis du synes Amanda ser bekendt ud, så er det nok fordi hun har arbejdet i Børneloppen i 3,5 inden hun overtog butikken. 

 

Indendørs loppemarked i Holbæk

Når du hører ordet 'loppemarked' stikker dine tanker sikkert også af til solskin og glade ansigter blandt stande under åben himmel. Det kan være meget hyggeligt, men med lidt usikre årstider i Danmark, er indendørs loppemarkeder en rigtig god idé. Her kan du glemme alt om vejrudsigten - men stadig på et stort udvalg i stande med brugt børnetøj, babytøj, legetøj, udstyr etc.

Hos Børneloppen kan du i ro og mag kigge igennem vores stande og finde lige det, du står og mangler. Og imens du shopper eller sætter din stand op, kan ungerne boltre sig i vores legehjørne.   

 

Brugt børnetøj i Holbæk

Det er nemt at sælge og købe brugt børnetøj hos Børneloppen i Holbæk. Blandt vores 238 stande finder du et bredt udvalg af brugt børnetøj til bøde piger og drenge. Vi har både vintertøj, nattøj, sommertøj, regntøj og meget mere. Der er noget for en hver smag og alder. Børnene vokser hurtigt ud af deres tøj, og mange ting når kun at blive brugt en enkelt gang. Du kan derfor være heldig at finde vaskeægte børnetøjsguld fra lækre og populære mærker under dit besøg i Børneloppen Holbæk.

Vil du heller ikke nøjes med at købe? Så book en stand hurtigt og nemt på vores hjemmeside. Så kan du også komme i gang med at sælge ud af dine børns brugte legetøj, børnetøj og andet børneudstyr. Du finder din stand på vores hjemmeside, prissætter dine ting, sætter det på hylder - og så klarer vi resten med at betjene kunderne. Når dine varer bliver solgt, sætter vi fortjenesten ind på din konto. Det er nemt og bæredygtigt, når du sælger dine varer hos os.   

 

Brugt legetøj i Holbæk

Når vores børn og babyer vokser, er det ikke kun ud af deres tøj - men også fra deres legetøj. Hos Børneloppen i Holbæk kan du købe og sælge brugt legetøj, som så kan få nyt liv i en anden familie. Det meste legetøj kan sagtens holde til flere børn - og så er det samtidig en god anledning til at tage snakken med sine børn om genbrug. Når der sælges ud af det gamle legetøj, der ikke bliver brugt mere, kan man tjene lidt lommepenge til nyt legetøj. Måske endda nyt, brugt legetøj fra Børneloppens hylder.