DU HJÆLPER VERDEN

Når du køber brugt, gør du en KÆMPE forskel for miljøet.
Hos Børneloppen er vi stolte!
Sammen har vi sparet verden for:

liter vand

Det er vand nok til

toiletskyl

kg CO2

Det er samme udledning som

km i bil

Verdensmål

Børneloppen Kolding

Børneloppen Kolding ejes af Nora, og du finder os lige ved overfor Kolding Storcenter. Vi har et stort udvalg af babytøj, børnetøj, barnevogne, legetøj, amme- og graviditetstøj og hele familien er velkommen - vi har et stort lejerum som er et populært udflugtssted for familier fra Kolding, Vejle og Fredericia. Børneloppen Kolding holder en masse forskellige begivenheder, som gratis babyrytmik, børnefotografering, børnecasting, legestue til familier med småbørn, samt begivenheder til mødre på barsel. Børneloppen Kolding er ikke bare en butik, det er en livsstil og hygge til alle familier.

Kontakt

93935555

Albuen 21A 6000 Kolding
Du finder Børneloppen Kolding lige overfor Kolding Storcenter.

CVR: 35330550

Åbningstider

Mandag - fredag kl. 10.00 - 18.00
Lørdag - søndag kl. 10.00 - 17.00

Åben for standlejere kl. 09.00 - 10.00
Åbent i helligdagene.

Find vej

Bybus 3, 4 og 5 stopper lige ved Kolding Storcenter, stoppested Vejlevej V. Kolding Storcenter – Herfra er der kun 500 meter og få minutters gang til Børneloppen Kolding.

Nærmeste togstation er Kolding station – Bus 3, 4 og 5 stopper tæt ved Børneloppen Kolding.

Du finder Børneloppen Kolding lige overfor Kolding Storcenter. Når du kommer fra Ny Esbjergvej af Vejlevej - drej ned af Egtvedvej dernæst af Albuen og du finder os ved 2 vej på venstre hånd. Der er fri parkering lige udenfor butikken.

Genbrugsbutik i Kolding


Kom og besøg Børneloppen Kolding på Albuen 21A, som er en genbrugsbutik med hele 240 stande fyldt med babytøj, babytøj, barnevogne, legetøj og amme- og graviditetstøj. Du finder os lige overfor Kolding storcenter og du kan nemt komme til butikken, uanset om du er i bus, med tog eller i bil. Der er gratis parkering lige ude foran butikken.

Børneloppen Kolding har et stort legerum, hvor der er massere plads til leg og med muligheden for at nyde en tår at drikke. Vi byder altid hele familien velkommen.

 

Kender du Børneloppen i Kolding?


Børneloppen Kolding er ejet af mig, Nora. Min kollegaer og jeg elsker at byde hele familien indenfor i butikken. Børneloppen Kolding er ikke bare en butik, men også en livsstil og giver hygge til hele familien. Vi holder forskellige arrangementer i butikken, som blandt andet kan være til mødre på barsel, babyrytmik, børnefotografering eller en legestue til familier med småbørn. Vi glæder os til at byde jer indenfor.

 

Indendørs loppemarked i Kolding


Børneloppen Kolding er et indendørs loppemarked, hvor du både kan sælge og købe brugte børneting. Hos os finder du både et stort udvalg af babytøj, børnetøj, legetøj, barnevogne, autostole, graviditetstøj og andet fedt udstyr. Hvis du ønsker at sælge dit børnetøj, får du din helt egen stand. Du får derfor en lille butik i vores butik. Vi elsker at få en lille snak med vores kunder og standlejere i butikken. Så kom endelig forbi butikken, vi glæder os til at se dig!  

 

Brugt børnetøj i Kolding


Hos Børneloppen Kolding finder du altid et stort udvalg af brugt børnetøj til alle årstider. Om sommeren er der godt fyldt op med sommertøj, solhatte, sandaler og legetøj til stranden, hvor der om vinteren er massere af flyverdragter, vinterstøvler og varmt tøj i blandt andet uld. Du kan finde en masse lækre og populære børnetøjsmærker i alle størrelser (50-170). Du kan til enhver en tid gå på jagt i alle vores fine stande, der er fyldt op med en masse lækre varer.

Hvis du har en masse børnetøj i gemmerne, kan du nemt booke en stand hos os og få det solgt til en ny heldig ejer. Ved at sælge og købe brugt børnetøj, er du med til at gøre en kæmpe forskel for miljøet og pengepungen.

 

Brugt legetøj i Kolding


Meget legetøj når næsten ikke at blive brugt, før interessen for noget andet spændende legetøj opstår. Og hvorfor have noget legetøj liggende et andet barn kan få glæde af? Hos Børneloppen er det nemt at sælge dit brugte legetøj godt videre. Har du en masse legetøj, der ikke længere bliver brugt? Så kan du altid booke en stand hos os, så det kan blive solgt godt videre til en anden familie.

Er du i stedet på udkig efter en barselsgave, fødselsdagsgave eller noget bestemt legetøj, der har en særlig interesse derhjemme? Så har vi i Børneloppen Kolding en masse skønt legetøj, både til de helt små og til de lidt større. Så der er god mulighed for at finde dit næste stykke legetøj i butikken, og endda til billige priser.