DU HJÆLPER VERDEN

Når du køber brugt, gør du en KÆMPE forskel for miljøet.
Hos Børneloppen er vi stolte!
Sammen har vi sparet verden for:

liter vand

Det er vand nok til

toiletskyl

kg CO2

Det er samme udledning som

km i bil

Verdensmål

Børneloppen Vallensbæk

Louise, Lea og Jossan vil byde dig velkommen til Børneloppen Vallensbæk! Du finder os lige ved Vallensbæk Station, og vi har et kæmpe udvalg af børnetøj, legetøj, autostole og brugte barnevogne. Her kan du virkelig spare mange penge på børneting! 

Kontakt

93937777

Vallensbæk Stationstorv 41 2665 Vallensbæk Strand

CVR: 42237965

Åbningstider

Mandag - fredag kl. 10-19
Lørdag - søndag k. 10-17

Åbent kun for standlejere hver morgen kl. 09-10.

Åbent i helligdagene.

Find vej

Du kan tage bus 300 S til Vallensbæk Station - Børneloppen er nemlig placeret lige ved stationen. Du skal blot gennem broen som går under skinnerne.

Børneloppen er placeret lige ved S-toget på Vallensbæk station (A-tog). Du skal blot ned af trappen og til højre.

Der er gratis parkering lige udenfor butikken. Butikken ligger ved siden af Maxi Zoo, tæt på Vallensbæk Bibliotek. Husk P-skive, da der er 2 timers begrænsning på parkering.

Genbrugsbutik i Vallensbæk


Kom og besøg Børneloppen i Vallensbæk på Vallensbæk Stationstorv 41. Butikken ligger ved stationen, og har parkeringspladser lige ude foran butikken (husk p-skiven). Børneloppen Vallensbæk er en genbrugsbutik med lækre varer til børn. Vi har et stort udvalg af babytøj, børnetøj, legetøj, autostole og barnevogne. Vi har altid minimum 25 barnevogne at vælge mellem i butikken. Udover vores store udvalg af børneting, har vi også et stort legerum, hvor der er massere plads til leg, og hvor du samtidig har mulighed for at sidde ned og nyde en tår at drikke. Hos os er hele familien velkommen.

 

Kender du Børneloppen i Vallensbæk?


Børneloppen Vallensbæk er ejet af os, Lea, Louise og Jossan. Vi kunne alle tre godt lide ideen om at blive selvstændige og elskede Børneloppens koncept, især den miljømæssige del af det. Vi er alle tre skattejægere og elsker at gå på jagt efter "det gode køb". En dag under en vagt i en af Børneloppens andre butikker, blev vi enige om at åbne en Børneloppen butik sammen, og vi er i dag stadig lige så vilde med konceptet, som da vi åbnede butikken i 2021. Vi elsker at byde alle vores søde kunder og standlejere velkommen i Børneloppen. Vi har mere end 250 loppestande fyldt med loppeguld. Så der er rig mulighed for at finde en masse lækre varer til billige priser. Vi glæder os til at byde dig og hele familien velkommen

 

Indendørs loppemarked i Vallensbæk

Børneloppen i Vallensbæk er et indendørs loppemarked, hvor du kan købe og sælge brugt babytøj, børnetøj, legetøj, barnevogne, autostole og andet udstyr. Da vi er et indendørs loppemarked, kan vi altid garantere en shoppetur i tørvejr. Butikken har et legerum, så du altid kan shoppe i ro og mag, mens børnene er velkommen til at lege og hygge sig i vores legerum.

 

Brugt børnetøj i Vallensbæk

Hos Børneloppen i Vallensbæk har vi et stort udvalg af baby- og børneting, som er at finde på vores mere end 250 loppestande. Børn vokser så hurtigt, at meget af deres tøj næsten ikke når at blive brugt. I stedet for at det ligger og fylder på børneværelset, i skabe og skuffer, kan du hos os booke en stand og nemt sælge det børnetøj dit barn ikke længere bruger. Er du på udkig efter "nyt" børnetøj, har vi altid en masse stande fyldt med en masse lækkert tøj fra fede mærker. Vi har baby og børnetøj fra størrelse 50 – 170 og har et bredt udvalg af lækre mærker. Ved at købe brugt børnetøj hos Børneloppen sparer du en masse penge, samtidig med at du er med til at passe på miljøet.

 

Brugt legetøj i Vallensbæk

Er du på udkig efter noget fedt legetøj? Så har vi i Børneloppen Vallensbæk altid en masse fedt brugt legetøj, til alle aldre. Meget af det legetøj du finder på vores stande, er nærmest ikke blevet brugt, fordi interessen for noget andet spændende legetøj hurtigt opstår. Hvis du omvendt har for meget legetøj derhjemme, der ikke længere bliver brugt, kan du altid booke en stand hos os, så det kan blive solgt godt videre til en ny heldig ejer.