DU HJÆLPER VERDEN

Når du køber brugt, gør du en KÆMPE forskel for miljøet.
Hos Børneloppen er vi stolte!
Sammen har vi sparet verden for:

liter vand

Det er vand nok til

toiletskyl

kg CO2

Det er samme udledning som

km i bil

Verdensmål

Børneloppen Vanløse

Børneloppen Vanløse er Danmarks største Børneloppen-butik med hele 324 stande. Butikken ligger centralt placeret i København, lige ved Vanløse station. Vi har et kæmpe udvalg af børnetøj og legetøj, og du kan gøre et kup ved at købe en brugt barnevogn! 

Kontakt

93931000

Frode Jakobsens Plads 2 2720 Vanløse

CVR: 37911089

Åbningstider

Mandag - Fredag 10-19
Lørdag - Søndag 10-17

Åbent for standlejere 09-10 hver dag.

Åbent i helligdagene.

Find vej

Linje 31 kører til til Vanløse Station, Linje 10 og 142 til holder ved Jydeholmen, og du kan også tage linjer 9A, 13 og 22 til Vanløse Allé.

Børneloppen ligger lige ved siden af Vanløse station, ved Frode Jacobsens plads. Både Metro og S-tog er indenfor 50 meter fra butikken.

Der er gratis parkering i kælderen under butikken. Du skal blot dreje til venstre efter Nettos vareindlevering, og så kører ned i kælderen. Husk P-skive, da der er 2 timers begrænsning på parkering. Der er både elevator og trapper op til stueplan

Mød os i butikken

Sofie Sofie

Sofie B.

Genbrugsbutik i Vanløse

Kom og besøg Danmarks største Børneloppen-butik. Du finder den store butik med hele 316 stande på Frode Jakobsens Plads 2 i Vanløse. Her kan du både købe og sælge brugte børneting. På de mange stande finder du alt fra børnetøj og legetøj til babyudstyr og barnevogne. Gå på opdagelse og find dine favoritter.

Det er nemt at finde hen til vores genbrugsbutik i Vanløse. Vi ligger nemlig lige ved siden af Vanløse station, hvor både S-tog og Metro stopper. Du kan også sagtens tage bilen. Vi har nemlig gratis parkeringspladser klar til dig i kælderen under butikken.

 

Kender du Børneloppen Vanløse?

"Hej! Vi hedder Johanna og Sofie, og det er os som står bag Børneloppen Vanløse. Butikken i Vanløse er Danmarks største Børneloppen, hvor vi har over 800 kvm og 311 loppestande fyldt med loppeguld til børnefamilier. Butikken åbnede i september 2016, og den er allerede blevet et populært udflugtsmål til barslende mødre og familier i København."

 

Indendørs loppemarked i Vanløse

Når du besøger Børneloppen, træder du ind i en verden af alt, hvad du kunne forestille dig til børn. På vores indendørs loppemarked skal du aldrig bekymrer dig om vejrudsigten. Her er der altid tørvejr, stande med spændende varer. Køb eller sælg brugt legetøj, babytøj, børnetøj eller andet babyudstyr og alt andet man skal bruge til en baby i ro og mag. Og tag endelig børnene med. Hos Børneloppen har vi et hyggeligt legehjørne til de små.

Brugt børnetøj i Vanløse

Børneloppen i Vanløse byder på hele 316 stande, hvor du finder et bredt udvalg af lækre og brugte børneting. Du kan blandt andet gå på jagt efter brugt børnetøj og babytøj fra gode og populære mærker. Ofte er det brugte børnetøj næsten ikke brugt, fordi de små vokser så hurtigt. Når du køber brugt, er det ikke kun godt for din pengepung, men også for miljøet når vi bruger tingene igen og igen.

Du er også velkommen til at booke en stand, så du selv kan sælge brugt børnetøj og andre gode sager hos os. Det er hurtigt og nemt at booke en stand på vores hjemmeside. Prissæt dine varer online, så printer vi dine prismærker. Når du har sat alle dine varer op på standen, tager vi os af resten. Vi betjener dine kunder i butikken, og udbetaler fortjenesten til dig. Det er både nemt og bæredygtigt, når du køber eller sælger dine brugte børneting hos os.

Brugt legetøj i Vanløse

Vores babyer og børn bruger masser af legetøj - og mon ikke det også gælder dine. Når de små udvikler sig så hurtigt, kan de også hurtigt miste interessen for et stykke legetøj, når de kaster sig over det næste. Det betyder fyldte skabe og skuffer på rigtig mange børneværelser. Heldigvis kan du få hjælp hos Børneloppen i Vanløse. Men en stand hos Børneloppen kan du få ryddet ud i det gamle legetøj, som ikke længere bliver brugt. Du kan endda bruge de tjente penge på at købe nyt, brugt legetøj. Det er både godt for din økonomi at købe og sælge brugt legetøj. Det er også bæredygtigt, når en ny familie får glæde af legetøjet.