DU HJÆLPER VERDEN

Når du køber brugt, gør du en KÆMPE forskel for miljøet.
Hos Børneloppen er vi stolte!
Sammen har vi sparet verden for:

liter vand

Det er vand nok til

toiletskyl

kg CO2

Det er samme udledning som

km i bil

Verdensmål

Børneloppen Randers

Børneloppen Randers ejes af Jacob og Katrine, og butikken åbnede i 2018. Butikken bugner af børnetøj, legetøj, barnevogne og autostole - og der er et kæmpe udvalg af mærketøj til loppepriser! Hele familien er velkommen! 

Kontakt

61319181

Marsvej 49B 8960 Randers

CVR: 35751203

Åbningstider

Mandag - Fredag 10-19
Lørdag - Søndag 10-17

Åbent for standlejere 09-10 hver dag.

Åbent i helligdagene.

Find vej

Bus 1A – Retning med Paderup/Randers Storcenter kører næsten lige til døren. Stå af ved rundkørslen/Merkurvej. Fra stoppestedet er der kun 50 meters gang til Børneloppen Randers.

Nærmeste tog er Randers Station. Bybus 3 kører til Randers Busterminal. Tag herfra bus 1A lige til døren.

5 min fra E45 motorvejen. Børneloppen ligger lige ved rundkørslen til Randers Storcenter og Bilka. Gratis parkering foran butikken.

Mød os i butikken

Genbrugsbutik i Randers


Kom og besøg Børneloppen på Marsvej 49B i Randers, som har hele 236 stande. Hos os kan du sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra tøj og legetøj til barnevogne. Spar penge på børnetøj og legetøj!

Det er nemt at finde hen til vores genbrugsbutik i Randers. Vi ligger nemlig lige i nærheden af Randers Storcenter og Bilka. Der er flere busser som kører fra bl.a. Randers station og nærmest lige til vores dør. Kommer du i bil, er det heller ikke noget problem. Vi har 20 parkeringspladser ude foran butikken.

 

Kender du Børneloppen i Randers?


"Vi er Katrine og Jacob. I mange år drømte vi om at blive selvstændige sammen – Men hvad skulle vi lige kaste os ud i? Så opdagede vi Børneloppen i Valby. Vi købte 2 fyldte vogne for nok 2000 kr. ved vores første besøg, og blev faste kunder og standlejere. Vi sagde til dem: JYLLAND, Randers…. Og tænk sig, de gav os muligheden for at drive vores egen butik som franchisetagere.

Børneloppen Randers er vores livsprojekt. Det er vores butik, som vi ejer, men er en del af Børneloppe-kæden. Støt lokalt, støt en lille familie med en stor drøm - der gik i opfyldelse, da vi tog Børneloppen med til Randers. Vi byder alle hjertelig velkommen i vores butik."

 

Indendørs loppemarked i Randers


Børneloppen er et indendørs loppemarked, hvor du kan købe og sælge brugt børnetøj, babytøj, legetøj, babyudstyr etc. Udendørs loppemarkeder kan være vildt hyggelige, især når det er sommer og solen skinner. Men hvis man tænker på, hvor ”heldige” vi tit er, når det kommer til det danske sommervejr, så er indendørs loppemarkeder mere praktiske. Især når vi har 3 usikre årstider. Hos Børneloppen kan du i ro og mag kigge igennem vores stande og finde lige det, du står og mangler, uanset hvad vejrudsigten siger.      

 

Brugt børnetøj i Randers


Børneloppen i Randers har med sine 236 stande et bredt udvalg af brugt børnetøj, samt legetøj og udstyr mm. Her kan du bl.a. finde og købe børnetøj og babytøj fra flere lækre mærker, samt populært legetøj og udstyr til børn. Når du køber brugt, er det ikke kun godt for din pengepung, men også for miljøet.

Du har også god mulighed for at booke en stand, så du selv kan sælge brugt børnetøj, legetøj, udstyr etc. som dine børn ikke bruger mere. Hos Børneloppen er det nemt for dig at sælge dit brugte børnetøj. Book nemt og hurtigt en stand via vores hjemmeside. Prissæt dine varer, så laver vi prismærker med stregkoder til dig, som du sætter på dine varer. Når du har fået lagt alle dine varer på hylderne, skal vi nok tage os af resten. Vi betjener kunderne i butikken og sælger varerne. Når dine varer bliver solgt, udbetaler vi dine fortjeneste direkte til dig. Det er nemt og bæredygtigt, når du sælger dine varer hos os.   

 

Brugt legetøj i Randers


Babyer og børn bruger masser af legetøj! Især når de skal udvikle sig, går det stærkt. Ofte er det legetøj, som var spændende i sidste måned, ikke så interessant længere, og så står det bare inde i et skab og fylder. Det kan endda være, at du er nødt til at tage loftet eller garagen i brug for at have plads til det hele. Heldigvis kan du via Børneloppen i Randers nemt få ryddet ud i alt legetøjet, der ikke bliver leget med mere. Det er en win-win situation, hvor du tjener penge på at sælge ting, dine børn ikke bruger mere, videre, og andre kan købe det brugte legetøj billigere, end hvis de skulle købe det nyt i forretninger. Legetøjet får et nyt liv hos en ny familie, og vi skåner sammen miljøet.