DU HJÆLPER VERDEN

Når du køber brugt, gør du en KÆMPE forskel for miljøet.
Hos Børneloppen er vi stolte!
Sammen har vi sparet verden for:

liter vand

Det er vand nok til

toiletskyl

kg CO2

Det er samme udledning som

km i bil

Verdensmål

Børneloppen Valby

Børneloppen i Valby er den allerførste Børneloppen-butik, som åbnede i 2016. Du finder os på Gammel Køge Landevej 135 i Valby - lige bag bygningen!

Hele familien er selvfølgelig velkommen, og vi har et legerum på 1. sal til de små krudtugler. 

Kontakt

31324171

Gammel Køge Landevej 135 2500 Valby

CVR: 42237965

Åbningstider

Mandag - Fredag 10-19
Lørdag - Søndag 10-17

Åbent for standlejere 09-10 hver dag.

Åbent i helligdagene.

Find vej

Bus 4A kører næsten lige til døren. Stå af ved "Kollegiet" på Gammel Køge Landevej.

Børneloppen er placeret mellem Ny Ellebjerg og Åmarken (A-linie). Der er ca. 400 meters gang fra Åmarken St. til Børneloppen langs Gammel Køge Landevej.

Du finder Børneloppen bag Outletland på Gammel Køge Landevej. Der er gratis parkering foran butikken.

Genbrugsbutik i Valby

Kom og oplev Børneloppen på Gammel Køge Landevej 135 i Valby. Her hos os finder du hele 260 stande med brugt børneudstyr. Hos Børneloppen kan du både købe og sælge brugt børnetøj, legetøj og meget mere. Du har nu chancen for at spare mange penge på lækre børneting.

Det er heldigvis rigtig nemt at komme til Børneloppen i Valby. Du kan tage både bus og S-tog næsten lige til døren. Og kommer du kørende i bil, er der gratis parkering foran butikken. 

 

Kender du Børneloppen Valby?

Børneloppen Valby er den første Børneloppen i Danmark, og butikken åbnede i 2016. I dag ejes butikken af "powertrioen" Lea, Louise og Jossan. Sammen ejer de hele tre Børneloppen-butikker: Valby, Vallensbæk og Helsingør. De tre damer mødte hinanden mens de arbejdede hos Børneloppen i Valby, og den gode kemi og iværksætterdrømme resulterede i en butik i Helsingør. Efter Helsingør købte Børneloppen Vallensbæk, og i september 2023 købte de Børneloppen Valby. Butikken har et stort legerum på 1. sal, og der afholdes ofte events for hele familien. 

 

Indendørs loppemarked i Valby

Børneloppen i Valby er et indendørs loppemarked, hvor du både kan sælge og købe alt fra brugt børnetøj og babytøj til legetøj og barnevogne. I modsætning til udendørs loppemarkeder, behøver du aldrig tjekke vejrudsigten inden en tur i Børneloppen. Her får du altid tørvejr, legerum de børnene og et stort udvalg af brugte børneting.   

 

Brugt børnetøj i Valby

Hos Børneloppen i Valby kan du glæde dig til at gå på jagt blandt vores 260 stande med brugt børnetøj, legetøj og babyudstyr. Gør eksempelvis et godt køb af baby- eller børnetøj fra lækre og populære børnetøjsmærker. Når du køber brugt børnetøj hos Børneloppen er ikke det ikke kun godt for din økonomi, men også for miljøet.

Du kan naturligvis selv sælge brugt børnetøj hos Børneloppen i Valby. Det er hurtigt og nemt at booke en stand på vores hjemmeside. Når du har prissat dine varer og indrettet standen, klarer vi resten. Vi betjener kunderne i butikken og sælger dine varer. Du kan løbende følge med i salget på Mit Børneloppen, og når dine brugte børneting er solgt, får du udbetalt fortjenesten.   

 

Brugt legetøj i Valby

Rigtig mange danske babyer og børn svømmer i legetøj allerede fra de er helt små. Men de vokser og udvikler sig så hurtigt, at legetøjet hurtigt bliver til overs. Favoritlegetøjet i går er sjældent det samme om en måned og slet ikke om et halv år. Hos Børneloppen Valby er vi klar til at hjælpe dig af med overfyldte skuffer og skabe i børneværelset. Sæt det brugte legetøj til salg hos os - og brugt de ekstra lommepenge på nyt legetøj.

Når du køber og sælger brugt legetøj hos Børneloppen, gør du ikke kun noget godt for din pengepung men også miljøet. Hver gang et stykke legetøj bliver brugt af et nyt barn, får vi mere ud af de ressourcer, som blev brugt til at lave det.