DU HJÆLPER VERDEN

Når du køber brugt, gør du en KÆMPE forskel for miljøet.
Hos Børneloppen er vi stolte!
Sammen har vi sparet verden for:

liter vand

Det er vand nok til

toiletskyl

kg CO2

Det er samme udledning som

km i bil

Verdensmål

Børneloppen Horsens

Indehavere Michelle og Jacob byder dig hjertelig velkommen til Børneloppen Horsens. Her kan du gøre et kup på børnetøj og legetøj. Du finder os tæt på Bilka - kig forbi! 

 

Kontakt

93936876

Høegh Guldbergs Gade 1 8700 Horsens

CVR: 44585782

Åbningstider

Mandag - Fredag 10-18
Lørdag - Søndag 10-17

Åbent for standlejere 09-10 hver dag.

Åbent i helligdagene.

Find vej

Bus nr. 3. køre til Bilka, hvorfra det tager 3. min. at gå til butikken. Bus nr. 306 fra Odder kører næsten til døren. Bus nr. 5 og nr. 104 stopper med 8. min. gang til butikken.

Vi ligger 20 min. gang fra Horsens Togstation.

Du finder butikken tæt på Bilka, Bones og Coop 365, hvor der er masser af gratis parkeringspladser.

Genbrugsbutik i Horsens

Besøg os på Høegh Guldbergsgade 1, st. 3 i Horsens, hvor du finder vores store genbrugsbutik med 233 stande fyldt med lækre loppefund. Hos os finder du både brugt børnetøj, legetøj, barnevogne, autostole og andet udstyr. Butikken ligger tæt på Bilka, Coop 365, og Bones og har en masse parkeringspladser, hvor du gratis kan holde, imens du shopper.

 

Kender du Børneloppen Horsens?

Hej! Vi hedder Michelle og Jacob, og vi ejer Børneloppen Horsens. Sammen har vi to børn, Luna på 4 år, og Felix på 1 år. Butikken er på hele 750 kvm. og rummer en masse loppeguld fordelt på 233 stande.

Vi åbnede Børneloppen Horsens, da cirkulær økonomi for os er fremtiden. Vi er vilde med genbrugsfund og vil rigtig gerne være med til at gøre noget godt for miljøet.

 

Indendørs loppemarked i Horsens

Hos Børneloppen Horsens er vi glade for hver dag at kunne byde dig velkommen indenfor i et indendørs loppemarked. Her kan du uanset vejret gå på jagt efter fantastiske loppefund til billige priser.

Vi har også et legerum til både voksne og børn. Her er der plads til amning, mødregrupper, og ikke mindst er det muligt for børnene at lege med alle de sjove legesager, vi har sørget for, er i rummet.

 

Brugt børnetøj i Horsens

Hos Børneloppen Horsens har vi et stort udvalg af brugt børnetøj til både drenge og piger i alderen 0-16 år. Børn vokser så hurtigt, så i stedet for at smide alt det ud, de ikke længere kan passe, kan det sagtens sælges videre til andre familier. Du kan finde en masse forskellige mærker til gode loppepriser.

Har du børnetøj liggende derhjemme, der ikke længere bliver brugt, kan du nemt sælge ud af det ved at have din egen stand.

 

Brugt legetøj i Horsens

Hos Børneloppen Horsens har vi en masse brugt legetøj, som familier sælger videre, da det hverken er slidt eller i stykker, og derfor sagtens kan leges med af et andet barn. Vi møder også en masse familier, der køber brugt legetøj som gaver til blandt andet børnene i familien og børnenes legekammerater, hvor de kan spare penge på legetøjet på ønskesedlen eller finde noget endnu større og vildere til den samme pris.

Har du en masse legetøj liggende i gemmerne, så kan du også nemt sælge det videre, så et andet barn kan få glæde af det.