DU HJÆLPER VERDEN

Når du køber brugt, gør du en KÆMPE forskel for miljøet.
Hos Børneloppen er vi stolte!
Sammen har vi sparet verden for:

liter vand

Det er vand nok til

toiletskyl

kg CO2

Det er samme udledning som

km i bil

Verdensmål

Børneloppen Slagelse

Indehaveren Trine og personalet i Børneloppen byder dig velkommen til Børneloppen Slagelse! Butikken er en stor loppeparadis til børnefamilier, og vi har et stort udvalg af børnetøj, legetøj, barnevogne og autostole! 

Kontakt

93104200

Kinavej 5 4200 Slagelse

CVR: 39185628

Åbningstider

Mandag - Fredag 10-18
Lørdag - Søndag 10-16

Åbent for standlejere 09-10 hver dag.

Åbent 10-16 i helligdagene.

Mød os i butikken

Trine

Kathrine

Genbrugsbutik i Slagelse

Kom på besøg hos Børneloppen i Slagelse og gå på opdagelse blandt et stort udvalg af lækre, brugte børneting. Du finder vores butik på over 600 kvm på Kinavej 5 i Slagelse. Her kan du både sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra tøj og legetøj til barnevogne. 

Du kan både tage bussen, cyklen eller bilen til Børneloppen i Slagelse. Bussen går næsten til døren, og vi har gratis parkering foran butikken. Så kom forbi og gør et godt køb eller book en stand på vores hjemmeside.

 

Kender du Børneloppen Slagelse?

"Hej! Jeg hedder Trine, er mor til 2 børn og bor her i Slagelse. Jeg er den stolte indehaver af Børneloppen Slagelse, og jeg glæder til at byde dig velkommen i min butik. Butikken har over 600 kvm fyldt med loppeguld, og der er selvfølgelig et stort legerum til krudtuglerne."

 

Indendørs loppemarked i Slagelse

Du kender helt sikker de hyggelige, udendørs markeder på sommerdage med solskin. Men sådan er vejret bare ikke altid herhjemme i Danmark, og vi er derfor glade for at kunne give dig muligheden for at besøge et indendørs loppemarked med et kæmpe udvalg af lækre børneting i Slagelse. Hos Børneloppen i Slagelse kan du droppe vejrudsigten og helt uden bekymringer sende krudtuglerne i legerummet, imens du shopper blandt de spændende stande med alt lige fra brugt babytøj og børnetøj til legetøj, klapvogne og autostole.   

 

Brugt børnetøj i Slagelse

De små krudtugler har ikke kun fart på i legen, men også i deres udvikling. De vokser ud af tøjet, hvis man bare blinker med øjnene. Derfor kan du gøre rigtig mange gode fund i Børneloppen, hvor det brugte børnetøj ofte er næsten som nyt. Og med 600 kvm i Børneloppen Slagelse er der rig mulighed for at finde lige netop den størrelse, stil og kvalitet, som du leder efter fra mange populære mærker.

I Børneloppen Slagelse kan du både sælge og købe brugte børneting. Det er hurtigt og nemt at booke en stand på vores hjemmeside. Så er du klar til at indrette din stand og prissætte dine varer. Herefter klarer vi arbejdet med at betjene kunderne. Du kan holde øje med din fortjeneste løbende ved at logge ind på Mit Børneloppen. Pengene kan du handle for hos de andre standlejere eller få udbetalt. Det er nemt og bæredygtigt, når du sælger dine varer hos os.  

 

Brugt legetøj i Slagelse

Kan der være mere legetøj på børneværelserne hjemme hos dig? Mange familier føler sig hurtigt overrumlet af de mange legesager, som bliver købt eller givet i gave - og ligesom med tøjet vokser børnene utrolig hurtigt fra meget af det. Heldigvis kan det brugte legetøj få nyt liv i en ny familie, hvis du køber eller sælger legetøj hos Børneloppen. 

På den måde kan du både få ryddet ud og tjent lidt lommepenge, som måske kan gå til nyt legetøj. Desuden er det godt for miljøet at tænke genbrug ind i legetøjskøbene. For hver gang et nyt barn får det samme stykke legetøj, får vi lidt mere ud af de ressourcer, som blev brugt i produktionen. Så det er både godt for din pengepung og miljøet at købe og sælge brugt legetøj hos Børneloppen i Slagelse.