DU HJÆLPER VERDEN

Når du køber brugt, gør du en KÆMPE forskel for miljøet.
Hos Børneloppen er vi stolte!
Sammen har vi sparet verden for:

liter vand

Det er vand nok til

toiletskyl

kg CO2

Det er samme udledning som

km i bil

Verdensmål

Børneloppen Odense

Børneloppen Odense er ejet af Erik og Emilie, som begge er forældre til små børn. I vores 600 kvm store forretning finder du alt fra barnevogne, klapvogne, udstyr, tøj og legetøj til børn i alle aldre. Hos os er HELE familien hjertelig velkommen når vi byder indenfor til shopping og til leg i vores store legerum. Vi har ofte sjove konkurrencer, events samt begivenheder i butikken - så følg med på vores Facebook og Instagram.

Du finder vores butik på Blangstedgårdsvej 3, 5220 Odense SØ - tæt på Rosengårdscenteret. Vi ses i Børneloppen Odense - Fyns største loppesupermarked for børnefamilier! 

Kontakt

93932222

Blangstedgårdsvej 3-5 5220 Odense

CVR: 40114777

Åbningstider

Mandag - Fredag 10-18
Lørdag - Søndag 10-17

Åbent for standlejere 09-10 hver dag.

Åbent i helligdagene.

Mød os i butikken

Emilie Albjerg

Erik Simonsen

Sussi Ahrenkiel

Maria D.

Genbrugsbutik i Odense


Kom og besøg Børneloppen på Blangstedgårdsvej 3-5 i Odense, som har hele 231 stande og er den første Børneloppen på Fyn. I vores butik finder du alle slags gode sager til små og store børn. Du kan både købe og sælge brugt børneudstyr, lige fra tøj og legetøj til barnevogne og autostole.

I Børneloppen Odense har du alle tiders chance for at spare penge på køb af børnetøj og legetøj ved at vælge genbrug!

 

Kender du Børneloppen Odense?


"Velkommen til Børneloppen i Odense. Her i Odense er ejerne os, Emilie og Erik. Vi har 231 loppestande centralt placeret i Odense. Velkommen til vores loppefamilie!"

 

Indendørs loppemarked i Odense


Hos Børneloppen Odense skal du ikke bekymre dig om vejret. Hos os finder du et indendørs loppemarked med masser af børneting i god stand. Vores standlejere byder både på brugt babytøj, legetøj og meget andet udstyr. Så glem alt om vejrudsigten og sæt i stedet kurs mod Børneloppen i Odense. Imens du shopper i ro og mag, kan din børn tumle og hygge sig i vores farverige børnehjørne.

 

Brugt børnetøj i Odense


Når du vælger at købe brugt børnetøj, er det både en fordel for miljøet og for din pengepung. Hos Børneloppen i Odense finder du hele 231 stande med et stort udvalg af børnetøj. Her findes både brugt børnetøj til drenge og piger, store og små, sommer og vinter. Du kan også sætte jagten ind efter babytøj fra lækre og populære mærker, men som næsten ikke er blevet brugt.

Hos Børneloppen i Odense kan du også selv booke en stand og sætte brugt børnetøj, legetøj og andet babyudstyr til salg. Ryd ud i alt det, som børnene ikke bruger og ikke kan passe. For hos Børneloppen er det nemt at sælge dine brugte børneting. Book nemt og hurtigt online, prissæt dine varer og få stregkoder udleveret i butikken. Når alle dine varer er på hylderne, skal vi nok tage os af resten. Vi betjener kunderne i butikken og sælger varerne. Når dine varer bliver solgt, udbetaler vi din fortjeneste.

 

Brugt legetøj i Odense


Rigtig mange babyer og børn svømmer næsten i legetøj på børneværelserne. De udvikler sig hurtigt og få nye interesser. Derfor er meget børnelegetøj kun spændende i en kort periode, inden kærligheden bliver kastet over noget nyt. Hos Børneloppen ser vi meget legetøj, som næsten ikke har været brugt, men bare står og fylder på børneværelset, i skabe og i skuffer. Heldigvis står vi klar til at hjælpe. Book en stand og sæt det gamle legetøj til salg. Så kan der tjenes lidt lommepenge til nye legesager. Det er en win-win situation, hvor du tjener penge på at sælge ting dine børn ikke bruger mere videre og andre kan købe det brugte legetøj billigere end, hvis de skulle købe det nyt i forretninger. Legetøjet får et nyt liv hos en ny familie, og vi skåner samtidig miljøet.