DU HJÆLPER VERDEN

Når du køber brugt, gør du en KÆMPE forskel for miljøet.
Hos Børneloppen er vi stolte!
Sammen har vi sparet verden for:

liter vand

Det er vand nok til

toiletskyl

kg CO2

Det er samme udledning som

km i bil

Verdensmål
Loppebloggen

Artikler og nyheder med fokus på genbrug i børnehøjde. Bliv inspireret her. 

Brugt babytøj

Når du genbruger dit babytøj ved at sælge det videre, så hjælper du både din egen økonomi, andres økonomi samt planeten.

Læs mere
Brugt bæredygtigt børnetøj

Børn vokser som bekendt hurtigt.  Det betyder at når du køber second hand børnetøj, så er tøjet i rigtig fin stand, da det ofte kun er blevet brugt nogle gange. 

Læs mere
Legetøj som dine børn er vokset fra

At genbruge legetøj kan også give mulighed for en god samtale med dine børn omkring hvad genbrug er. 

Læs mere
Indendørs loppemarked

Fordelen ved at besøge et loppemarked med børnetøj er at udvalget ofte er lige så godt som i forretninger.

Læs mere
Brugt babyudstyr gør gavn for andre

Lad andre børnefamilier få gavn af dit brugt babyudstyr, når dit barn er vokset fra det.

Læs mere
Er du på udkig efter en brugt barnevogn?

Brugt barnevogn, brugt kombivogn, brugt søskendevogn. Tænk genbrug, for de kan sagtens holde til et barn mere.

Læs mere
Er du på jagt efter en brugt klapvogn?

Rejseklapvogne, paraply klapvogne og robuste klapvogne til dagligdagen - vores butikker har et stort udvalg af disse. Så tænk genbrug og gå på jagt efter en brugt klapvogn. 

Læs mere
Børneloppen Vallensbæk

I Børneloppen Vallensbæk finder du indehaverne Lea, Louise og Jossan. Butikken har et stort udvalg af en masse lækre børnetøj og børneting til børneværelset.

Læs mere
Børneloppen Næstved

I Børneloppen Næstved kan du møde indehaveren Trine. Her finder du blandt andet et stort udvalg af børnetøj og legetøj, der venter på en ny familie.

Læs mere
Børneloppen Aarhus

Her kan du møde parret Jacob og Katrine, som er indehavere af Børneloppen Aarhus. Her finder du hele 270 stande fyldt med loppeguld til billige priser.

Læs mere
Børneloppen Kolding

I Børneloppen Kolding finder du indehaveren Nora. Her kan du finde 240 stande fyldt med de skønneste børneting til børn i alle aldre (størrelse 50-170).

Læs mere
Børneloppen Helsingør

I Børneloppen Helsingør kan du møde indehaverne, Lea, Jossan og Louise. I butikken kan du nemt gå på jagt efter dit næste loppefund blandt en masse fede varer.

Læs mere
Børneloppen Odense

I Børneloppen Odense finder du indehaverne Emilie og Erik. I butikken kan du nemt gøre et godt køb, uanset om du er på udkig efter barnevogne, autostole, legetøj eller børnetøj.

Læs mere
Børneloppen Randers

I Børneloppen Randers finder du indehaverne Jacob og Katrine. Butikken er fyldt med en masse lækkert børnetøj, legetøj og barnevogne i fede mærker

Læs mere
Børneloppen Aalborg

I Børneloppen Aalborg kan du møde indehaverne Melissa og Kasper. Butikken har 237 stande fyldt med loppeguld til billige priser, der venter på at blive solgt videre til en ny familie.

Læs mere
Børneloppen Slagelse

I Børneloppen Slagelse møder du indehaveren Trine. Butikken er altid fyldt med glade standlejere og kunder, der går på jagt efter fede loppefund.

Læs mere
Børneloppen Holbæk

I Børneloppen Holbæk finder du indehaverne Michelle og Martin. Butikken har et stort udvalg af de fineste børneting til gode loppepriser.

Læs mere
Børneloppen Vanløse

I Børneloppen Vanløse finder du altid et stort udvalg af alt til børnene - børnetøj, legetøj, barnevogne, autostole og meget mere.

Læs mere
Børneloppen Valby

Børneloppen Valby har 252 stande fyldt med lækre varer i fede mærker. Her kan du nemt gå på jagt efter dit næste loppefund.

Læs mere